Pages

kLiK-kLik

Assalammualaikum

Blog ni aku create untuk kongsi hobi baru aku ngan kgkwan kat luar sana..seronok sgt ngan hobi baru ni n dapt isi msa2 terluaang kat umah..so skang ni pun dah sibuk kan diri ngan felt craft ni..n dah ada pun tempahan walaupun kat cni x open pun untuk tempahan lagi..hehe..kalo ada sape2 yang minat nk tempah kat kita leh la email ye.. fzzcraft@yahoo.com

SUPPLY

Kepada yang berminat nak beli craft tool..boleh la tgk lat cni..setakat ni fzz ada menjual KEYCHAIN dengan harga murah.. dan insyaAllah akan tambah lagi..



Order Form

Kepada yang berminat nak order ngan fzz sila la isi form kat sini ye ORDER FORM

Wednesday, March 31, 2010

Multiple Case..Boleh Ke??

Salam sume
ni la hasil terbaru yang dapat dijahit..
tomey x??
puas mikir cam ne nak jahit benda ni
kita bagi nama kat benda ni
MULTIPLE CASE
sebab nye leh digunakan macam2
kita buat benda ni sebenarnya untuk simpan pad (tuala wanita)
heheh..senang nk simpan dalm beg..so kalo orang lain buka x nampak la.
ada 2 compartment..tapi kalo nk guna untuk lain pun boleh
nak isi duit n kad2 penting..so x payah la nk usung handbag je
senang kan
ada yang minat x..hehe
kalo minat leh la request ..\/..

2 comments:

TOGETHER

Daisypath Anniversary tickers